Arviointiyhdistys

Arviointiyhdistys

Suomen Arviointiyhdistys (SAY-FES ry) on vuonna 1999 perustettu rekisteröity yhdistys. Sen päämääränä on dynaamisen, oppivan ja kansainvälistyvän arviointikulttuurin vahvistuminen julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin toiminnassa. 

SAY-FES ry on monialainen riippumaton arviointialan yhdistys. Se tarjoaa erilaisia käytännön ja teorian näkökulmia arviointiin. Se verkottaa toisiinsa kansallisia ja kansainvälisiä arvioinnin tekijöitä, tutkijoita, tilaajia ja hyödyntäjiä. SAY-FES ry on myös Tieteellisten seurain valtuuskunnan jäsenyhdistys.

Vuosikokouksessa yhdistykselle valittiin seuraavanlainen hallitus vuodeksi 2015:

Hallituksen puheenjohtaja Johanna Nurmi, neuvotteleva virkamies, valtiovarainministeriö 


Hallituksen varsinaiset jäsenet:

arviointipäällikkö Nina K. Hietakangas, Sininauhaliitto
opetusneuvos Anu Räisänen, Kansallinen koulutuksen arviointikeskus KARVI
tutkijatohtori Janne Roininen, Aalto-yliopisto
johtava tutkija Riitta Seppänen-Järvelä, Kela                                                                   erityisasiantuntija Maria Salenius, Suomen Kuntaliitto                                                        toimitusjohtaja Kimmo Halme, 4front

Hallituksen varajäsenet:

dosentti Liisa Horelli, Aalto-yliopisto
ylitarkastaja  Riitta Oksanen, ulkoasianministeriö                                                                          johtava asiantuntija Pekka Pesonen, Tekes                                                                                     tutkija Anna Hiltunen, Helsingin yliopisto
erityisasiantuntija Kari I. Mattila, 4consilium
erityisasiantuntija Mervi Aalto-Kallio, SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry

Lisäksi hallituksen asiantuntijajäseniksi kutsuttiin Nuppu Rouhiainen, asiantuntija, Tekes; kehitysjohtaja Salme Sundquist, Sundcon Oy; Katri Vataja, asiantuntija, Strategia, Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra; Olli Oosi, Owal Group.

hallitus_web