petri.uusikyla(at)frisky.fi +358 40 5777 516

Jäseneksi

Yhdistyksen jäseniksi ovat tervetulleita kaikki arvioinnista kiinnostuneet henkilöt. Jäsenetuina saat ajankohtaista tietoa tapahtumista ja muista uutisista sähköpostiisi, voit osallistua maksutta metodipajoihin ja keskustelufoorumeihin sekä alennetulla hinnalla vuosiseminaariin. Lisäksi pääset verkostoitumaan ja saat yhteyden myös kansainvälisiin järjestöihin ja tapahtumiin sekä yhteyden eurooppalaiseen arviointiyhteisöön.

Yhteisöjäseniksi ovat tervetulleita alalla toimivat julkis-yksityis- ja kolmannen sektorin organisaatiot ja yhdistykset. Jäsenyys on osoitus organisaation kiinnostuksesta arviointiasioita kohtaan ja halusta tukea ja vaikuttaa alan kehitykseen. Yhteisöjäsenet mainitaan myös yhdistyksen nettisivuilla. Yhteisöjäsenet voivat esitellä toimintaansa yhdistyksen vuosiseminaarin ja tilaisuuksien yhteydessä (näytteille asettaminen, roll-up tms). Yhteisöjäsenten edustajat pääsevät jäsenhinnalla vuosiseminaariin.

Henkilöjäsenten jäsenmaksu on 30 euroa, yhteisöjäsenten 200 euroa ja päätoimisten opiskelijajäsenten 5 euroa.

Jäsentyyppi

Nimi

Yhteisöjäsenen kontaktihenkilö

Osoite

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Työnantaja (henkilöjäsen)

Opiskelupaikka (opiskelijajäsen)

Koulutus (henkilöjäsen)

Toimiala

Olen
arvioinnin tekijäarvioinnin tilaajaarvioinnin tutkijaarviointitiedon hyödyntäjämuuten kiinnostunut

Muu, mikä

Halutessanne voitte myös ilmoittaa, miksi olette kiinnostuneet arviointitoiminnasta?

Tämä hakemus ohjautuu yhdistyksen puheenjohtajalle ja se käsitellään seuraavassa hallituksen kokouksessa. Jäseneksi hyväksymisestä ilmoitetaan teille erikseen heti käsittelyn jälkeen.

Jos haluatte tulostaa tämän hakemuksen ja lähettää sen erikseen sähköpostin liitteenä, voitte lähettää sen yhdistyksen puheenjohtajalle osoitteeseen johanna.nurmi@vm.fi.

Henkilöjäsenten jäsenmaksu on 30€, yhteisöjäsenten 200€ ja opiskelijajäsenten 5€.