puheenjohtaja(at)sayfes.fi +358 50 357 7435

Jäseneksi

SAYFESin jäseniksi ovat tervetulleita kaikki arvioinnista kiinnostuneet henkilöt. Jäsenetuina saat ajankohtaista tietoa tapahtumista ja muista uutisista sähköpostiisi, voit osallistua maksutta metodipajoihin ja keskustelufoorumeihin sekä alennetulla hinnalla vuosiseminaariin. Lisäksi pääset verkostoitumaan ja saat yhteyden myös kansainvälisiin järjestöihin ja tapahtumiin sekä yhteyden eurooppalaiseen arviointiyhteisöön. SAYFESin sisäisen sähköpostin kautta pääset suoraan vaikuttamaan muiden jäsenten kanssa.

Yhteisöjäseniksi ovat tervetulleita alalla toimivat julkis-yksityis- ja kolmannen sektorin organisaatiot ja yhdistykset. Jäsenyys on osoitus organisaation kiinnostuksesta arviointiasioita kohtaan ja halusta tukea ja vaikuttaa alan kehitykseen. Yhteisöjäsenet voivat esitellä toimintaansa yhdistyksen vuosiseminaarin ja tilaisuuksien yhteydessä (näytteille asettaminen, roll-up tms).

Twitterissä käytämme tunnisteita #sayfes ja #arviointi, englanninkielisissä postauksissa #evaluation ja #eval.

Jäsenmaksun maksaminen

Henkilöjäsenten jäsenmaksu on 30 euroa, yhteisöjäsenten 200 euroa ja päätoimisten opiskelijajäsenten 10 euroa.

Jäsenmaksu maksetaan Suomen Arviointiyhdistyksen tilille: FI39 1572 3000 3549 93. Kirjoita viestikenttään oma tai yhteisösi nimi.

Rekisteröidy jäseneksi täyttämällä lomake