puheenjohtaja(at)sayfes.fi +358 50 357 7435

Arviointiaiheinen väitöskirja Petri Uusikylältä!

Petri Uusikylä

Yli 25 vuotta arvioinnin parissa työtä tehnyt ja SAYFESin hallituksessa monella tapaa vuosien aikana vaikuttanut Petri Uusikylä on puolustanut arviointiaiheista väitöskirjaansa perjantaina 15.11.2019 aiheesta Endeavour to Find Evidence – The Role of Evaluation in Complex Systems of Governance. 

Uusikylän mukaan yhä monimutkaisemmalta ja tempoilevammalta poliittiselta päätöksenteolta puuttuu selkeä tietoperusta, vaikka samalla päätöksenteolta odotetaan Suomessa yhä suurempaa avoimuutta ja läpinäkyvyyttä sekä vahvaa tiedolla johtamista. Väitöskirja löytyy luettavissa sähköisessä muodossa täältä.

Uusikylä toimii parhaillaan toimitusjohtaja Frisky & Anjoy nimisessä yrityksessä.

 

SAYFES onnittelee lämpimästi Petriä arvioinnin parissa tehdystä upeasta työstä ja menestyksestä!