puheenjohtaja(at)sayfes.fi +358 50 357 7435

Kenelle Arvin päivän palkinto 2022?

Kuka tai mikä on mielestäsi merkittävällä tavalla edistänyt arviointia ja arviointikulttuuria Suomessa vuosina 2021-22?

Nimeä oma ehdokkaasi Arvin päivän palkinnon 2022 saajaksi tästä

 

 

Suomen Arviointiyhdistys SAYFES tuo esiin arviointien ja arviointitutkimuksen merkitystä suomalaisessa yhteiskunnassa julkistamalla vuosittain Arvin päivänä 31.8. tunnustuksen merkittävästä arviointiteosta tai -julkaisusta. Tunnustus jaetaan tänä vuonna viidettä kertaa. Aikaisemmat Arvin päivän palkinnon saajat ovat Kirsi Hyytinen, Jyrki Pulkkinen, Eveliina Saari, Polku2030-arviointitiimi, Museovirasto sekä Kansallinen koulutuksen arviointikeskus Karvi. Lisäksi vuonna 2021 elämäntyöpalkinto myönnettiin Liisa Horellille. Lisätietoja löytyy yhdistyksen nettisivuilta sekä blogista. 

Tunnustusta varten pyydämme nimeämään henkilön, yhteisön, teon tai julkaisun, joka on merkittävältä tavalla edistänyt arviointia ja arviointikulttuuria Suomessa kuluneen vuoden aikana. Suomen Arviointiyhdistys voi myös jakaa Elämäntyöpalkinnon, joka on tunnustus pitkäaikaista ansiokasta toimintaa arvioinnin edistämisessä.

Ehdotukset pyydetään torstaihin 4.8.2022 mennessä. Ehdotuksia voi tehdä useampia, mutta ne tulisi tehdä erikseen.

Arvin päivän palkinnon valintakriteereinä ovat:
– vaikutus arviointiosaamisen ja -menetelmien kehittymiseen
– vaikutus arvioinnin tulosten hyödyntämiseen
– vaikutus arvioinnin yhteiskunnalliseen asemaan ja näkyvyyteen.

Voittajan valinnan tekevät SAYFESin asiantuntijajäsenet. Arvin päivän palkinto luovutetaan Suomen Arviointiyhdistyksen jouluglögeillä.

Täytä ehdotuslomake tästä