puheenjohtaja(at)sayfes.fi +358 50 357 7435

Tervetuloa mukaan rakentamaan jaettua ymmärrystä kokeilujen arvioinnista!

Ensimmäiset kokeilujen aamukahvit olivat onnistuneet ja jatkoa on tiedossa. Nyt haluamme kutsua Sinut tulevien aamukahvien alustajaksi mukaan!

Tee ehdotus alustuksesi aiheesta, mistä lähtökohdistaja ja millä menetelmillä kokeilujen arviointia kehitetään. Tavoitteena on alustuksen pohjalta kirjoitettava artikkeli tai blogi, jolle tarjoamme yhdessä Kokeileva Suomi-toiminnon, Suomen Arviointiyhdistyksen ja muiden yhteistyökumppanien kanssa sopivan julkaisukanavan. Alustajana toivomme sinulta lyhyen (max. Yksi A4) kuvauksen siitä, miten lähestyt kokeiluja ja niiden arviointia, millaisia käytännön esimerkkejä käsittelet ja millä menetelmillä aihetta lähestyt. Kokeileva Suomi -sivustolta pääset tutustumaan tarkemmin kokeilevaan kehittämiseen ja kokeilukulttuuriin sekä pureutumaan tarkemmin siihen, millaisiin kysymyksiin alustuksessa toivotaan vastauksia.

Lähetä ehdotuksesi 30.3. mennessä tänne:  https://link.webropolsurveys.com/S/B66B24CDEED4808D.