puheenjohtaja(at)sayfes.fi +358 50 357 7435

Aamukahvisarja kokeilujen arvioinnista

Suomen Arviointiyhdistys järjestää yhteistyössä valtioneuvoston epävirallisen arviointiverkoston ja Kokeileva Suomi -toiminnon kanssa kevään ja kesän 2018 aikana sarjan aamukahvitilaisuuksia teemalla ”kokeilujen arviointi”. Ensimmäinen tilaisuus järjestetään 1.3. klo 8.30-10.00 Valtiovarainministeriön PAJA-kokoustilassa (Mariankatu 9). Tuolloin alustajina tilaisuudessa ovat Helsingin yliopiston tutkija Senja Laakso ja SYKE:n erikoistutkija Annukka Berg, aiheenaan kokeilukäsitteen monet merkitykset, muodot ja kategoriat, kokeileva kehittäminen ja kokeileva hallinta. Senjan ja Annukan alustus pohjautuu yhdessä Demos Helsingin Mikko Annalan kanssa Journal of Cleaner Production-lehdessä 2017 julkaisemaansa artikkeliin “Dynamics of experimental governance: A meta-study of functions and uses of climate governance experiments”.

Tervetuloa mukaan! Ilmoittautua voit täältä.

Toiset ”kokeilujen arviointi” -aamukahvit kokoontuvat  12.4. klo 8.30-10.00 valtioneuvoston yhteisessä työtilassa Valtimossa (Kirkkokatu 14) ja siellä alustajina ovat TTL:n vanhempi tutkija Eveliina Saari ja VTT:n erikoistutkija Kirsi Hyytinen, jotka kertovat KUMOUS-hankkeensa toimintamalleista ja työkaluista liittyen kokeiluihin ja niiden arviointiin palvelutaloudessa.

Ilmoittautua voit täältä

Tämän jälkeen ”kokeilujen arviointi” -sarja jatkuu seuraavasti:

– 17.5. klo 8.30-10.00, Paikka: Valtimo (Kirkkokatu 14)

– 31.5. klo 8.30-10.00, Paikka: Valtimo (Kirkkokatu 14)

– 7.6. klo 8.30-10.00, Paikka: Valtimo (Kirkkokatu 14)

Ilmoittautumislinkit ja lisätietoa myöhemmistä aamukahveista sivuillamme maaliskuun aikana.