puheenjohtaja(at)sayfes.fi +358 50 357 7435

Yksi jäsenetu yli muiden!

SAYFES uusii jäsenrekisterinsä ja toivottaa tervetulleeksi samalla uusia jäseniä ja yhteisöjä verkostoon. Jäseniksi ovat tervetulleita kaikki arvioinnista kiinnostuneet henkilöt. Yhteisöjäseniksi ovat tervetulleita alalla toimivat julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin organisaatiot ja yhdistykset.

Jäsenetuina saat ajankohtaista tietoa tapahtumista ja muista uutisista, kuten blogista, sähköpostiisi, voit osallistua maksutta metodipajoihin ja keskustelufoorumeihin. Lisäksi pääset verkostoitumaan ja saat yhteyden myös kansainvälisiin järjestöihin ja tapahtumiin sekä yhteyden eurooppalaiseen arviointiyhteisöön.

Ennen kaikkea SAYFESin sisäisen sähköpostilistan kautta pääset suoraan vuorovaikutukseen muiden jäsenten kanssa.

Kevään aikana järjestämme vielä muutaman arvioinnin aamukahvit -tilaisuuden, jotka ovat avoimia vain jäsenille. Varaammeko paikan sinulle?

Käy tutustumassa tarkemmin jäsenyyteen ja rekisteröidy osaksi arviointiyhteisöämme.

Tervetuloa mukaan!