puheenjohtaja(at)sayfes.fi +358 50 357 7435

Ilmianna vuoden arviointiteko- tai julkaisu!

Kuka tai mikä on mielestäsi merkittävällä tavalla edistänyt arviointia ja arviointikulttuuria Suomessa vuosina 2017-2018?

SAYFES tuo esiin arviointien ja arviointitutkimuksen merkitystä suomalaisessa yhteiskunnassa julkistamalla vuosittain Arvin päivänä 31.8. tunnustuksen merkittävästä arviointiteosta tai –julkaisusta. Tunnustus jaetaan tänä vuonna toista kertaa. Ensimmäisen Arvin päivän palkinnon saaja oli TkT Kirsi Hyytinen.

Tunnustusta varten pyydämme nimeämään henkilön, teon tai julkaisun, joka on merkittävältä tavalla edistänyt arviointia ja arviointikulttuuria Suomessa vuosina 2017-18. Vapaamuotoiset ehdotukset tunnustuksen saajiksi ja perusteluiksi pyydetään toimittamaan arviointiyhdistykselle 31.5.2018 mennessä osoitteella sihteeri.sayfes@gmail.com.

Valintakriteereinä ovat:

vaikutus arviointiosaamisen ja -menetelmien kehittymiseen,
vaikutus arvioinnin tulosten hyödyntämiseen
vaikutus arvioinnin yhteiskunnalliseen asemaan ja näkyvyyteen.
Valintaraatina toimii SAYFESin hallitus. Tunnustus jaetaan Arviointi 2.0 –seminaarin yhteydessä syksyllä.