puheenjohtaja(at)sayfes.fi +358 50 357 7435

Arvin päivän palkinto Jyrki Pulkkiselle ja Eveliina Saarelle

Kuvassa Eveliina Saari ja Jyrki Pulkkinen

Vuoden 2018 Arvin päivän palkinnon äänestystulos jakautui tasan. Palkinnon saivat Jyrki Pulkkinen ja Eveliina Saari.

Jyrki Pulkkinen palkittiin pitkäjänteisestä ulkoministeriön arviointikulttuurin kehittämis- ja edistämistyöstä. Pulkkinen on vahvistanut arviointiyhteistyötä ja yhteisevaluointeja Suomessa yli hallinnonrajojen. Hänen osaamistaan arvostetaan myös kansainvälisessä evaluointiyhteisössä. Pulkkinen toimii tällä hetkellä ulkoministeriön Abujan-suurlähetystössä edustuston päällikkönä.

Eveliina Saari palkittiin pitkäjänteisestä käytännönläheisen kehittävän arvioinnin aiheiden parissa tehdystä työstä. Palkinnossa huomio kiinnittyi erityisesti Kokeilut käytäntöön -työkirjaan, jossa Eveliinan työpanos on ollut keskeinen. Työkirjassa on onnistuttu popularisoimaan vahvalle teoreettiselle pohjalle rakentuvaa arviointi- ja kehittämistietoa käytännönläheisemmäksi. Erityistä kiitosta Eveliina sai panoksestaan työkirjan menetelmien levittämiseen ja markkinointiin. Saari toimii Työterveyslaitoksella johtavana tutkijana.

Kuvassa SAYFESin puheenjohtaja Petri Uusikylä ja Jyrki Pulkkinen

Lue lisää palkinnon saajien ansioista ja taustoista

SAYFES onnittelee palkinnon saajia!