puheenjohtaja(at)sayfes.fi +358 50 357 7435

Jäsenmaksu nykyisille ja uusille jäsenille

Oletko jo verkostossamme? Oletko SAYFESin jäsen tai sopisiko yhteisönne jäseneksemme?

SAYFESin jäseniksi ovat tervetulleita kaikki arvioinnista kiinnostuneet henkilöt. Yhteisöjäseniksi ovat tervetulleita alalla toimivat julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin organisaatiot ja yhdistykset. Jäsenyys on osoitus organisaation kiinnostuksesta arviointiasioita kohtaan ja halusta tukea ja vaikuttaa alan kehitykseen.

Vuoden 2020 jäsenmaksut ovat henkilöjäseniltä 30 euroa, yhteisöjäseniltä 200 euroa sekä opiskelijajäseniltä 10 euroa.

Jäsenmaksu maksetaan Suomen Arviointiyhdistyksen tilille: FI39 1572 3000 3549 93. Kirjoita viestikenttään oma tai yhteisösi nimi.

Uusia jäseniä otamme ilolla vastaan. Rekisteröityminen on helppoa lomakkeella, jonka löydät täältä. Jos sinulla on kysyttävää jäsenyydestä, ole yhteydessä yhdistyksen sihteeriin: sihteeri(at)sayfes.fi.

Yhdistyksen jäsenenä voit osallistua yhdistyksen järjestämin tilaisuuksiin ja muuhun toimintaan. Lisäksi olet yhdistyksen postituslistalla, jolloin saat säännöllisesti tietoa muun muassa ajankohtaisista arviointiin liittyvistä asioista, tapahtumista, julkaisuista ja rekrytoinneista. Jäsenyys mahdollistaa myös kansallisen ja kansainvälisen verkostoitumisen. Yhteisöjäsenyys mahdollistaa organisaation henkilöstön osallistumisen yhdistyksen tilaisuuksiin.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja ylläpitää arviointitoimintaan ja arviointitutkimukseen liittyvää osaamista Suomessa sekä edistää arviointitutkimukseen liittyvää kansallista ja kansainvälistä yhteistyötä alan toimijoiden välillä. Yhdistys verkottaa toisiinsa kansallisia ja kansainvälisiä arvioinnin tekijöitä, tutkijoita, tilaajia ja hyödyntäjiä.

Pidetään yhdessä arviointilippua korkealla!