puheenjohtaja(at)sayfes.fi +358 50 357 7435

Ehdota Arvin päivän palkinnon 2021 saajaa!

Kuka tai mikä taho on mielestäsi merkittävällä tavalla edistänyt arviointia ja arviointikulttuuria Suomessa vuosina 2020-21?

Ehdota Arvin päivän palkinnon 2021 saajaa tästä

Suomen Arviointiyhdistys SAYFES tuo esiin arviointien ja arviointitutkimuksen merkitystä suomalaisessa yhteiskunnassa julkistamalla vuosittain Arvin päivänä 31.8. tunnustuksen merkittävästä arviointiteosta tai -julkaisusta. Tunnustus jaetaan tänä vuonna viidettä kertaa. Aikaisemmat Arvin päivän palkinnon saajat ovat Kirsi Hyytinen, Jyrki Pulkkinen, Eveliina Saari, Polku2030-arviointitiimi ja Museovirasto. Lisätietoja löytyy yhdistyksen nettisivuilta sekä blogista. 

Tunnustusta varten pyydämme nimeämään henkilön, yhteisön, teon tai julkaisun, joka on merkittävältä tavalla edistänyt arviointia ja arviointikulttuuria Suomessa kuluneen vuoden aikana. Tänä vuonna on ensimmäistä kertaa jaossa myös Elämäntyöpalkinto, joka koskee pitkäaikaista ansiokasta toimintaa arvioinnin edistämisessä.

Valintakriteereinä ovat:

–       vaikutus arviointiosaamisen ja -menetelmien kehittymiseen

–       vaikutus arvioinnin tulosten hyödyntämiseen

–       vaikutus arvioinnin yhteiskunnalliseen asemaan ja näkyvyyteen.

Valintakomiteana toimivat SAYFESin asiantuntijajäsenet. Tunnustus jaetaan Suomen Arviointiyhdistyksen jouluglögeillä.

Huomaathan, että voit tehdä useita ehdotuksia, mutta tee kukin erikseen. Ehdotukset pyydetään torstaihin 5.8.2021 mennessä.

Täytä ehdotuslomake tästä