puheenjohtaja(at)sayfes.fi +358 50 357 7435

Arvin päivän palkinto 2023 – nimeä ehdokkaasi!

Kuka tai mikä on mielestäsi merkittävällä tavalla edistänyt arviointia ja arviointikulttuuria Suomessa vuosina 2022–23?

Nimeä oma ehdokkaasi Arvin päivän palkinnon 2023 saajaksi tästä

Suomen Arviointiyhdistys SAYFES tuo esiin arviointien ja arviointitutkimuksen merkitystä suomalaisessa yhteiskunnassa julkistamalla vuosittain Arvin päivänä 31.8. tunnustuksen merkittävästä arviointiteosta tai -julkaisusta.

Tunnustus jaetaan tänä vuonna kuudetta kertaa. Aikaisemmat Arvin päivän palkinnon saajat ovat Kirsi Hyytinen, Jyrki Pulkkinen, Eveliina Saari, Polku2030-arviointitiimi, Museovirasto, Kansallinen koulutuksen arviointikeskus Karvi sekä Upright Oy. Lisäksi elämäntyöpalkinto on myönnetty vuonna 2021 Liisa Horellille ja vuonna 2022 Jari Stenvallille. Lisätietoja löytyy yhdistyksen nettisivuilta sekä blogista. 

Tunnustusta varten pyydämme nimeämään henkilön, yhteisön, teon tai julkaisun, joka on merkittävältä tavalla edistänyt arviointia ja arviointikulttuuria Suomessa kuluneen vuoden aikana. Suomen Arviointiyhdistys voi myös jakaa Elämäntyöpalkinnon, joka on tunnustus pitkäaikaista ansiokasta toimintaa arvioinnin edistämisessä.

Ehdotukset pyydetään torstaihin 4.8.2023 mennessä. Ehdotuksia voi tehdä useampia, mutta ne tulisi tehdä erikseen.

Arvin päivän palkinnon valintakriteereinä ovat:
– vaikutus arviointiosaamisen ja -menetelmien kehittymiseen
– vaikutus arvioinnin tulosten hyödyntämiseen
– vaikutus arvioinnin yhteiskunnalliseen asemaan ja näkyvyyteen.

Voittajan valinnan tekevät SAYFESin asiantuntijajäsenet. Arvin päivän palkinto luovutetaan Suomen Arviointiyhdistyksen tilaisuudessa joulukuussa.

Täytä ehdotuslomake tästä