puheenjohtaja(at)sayfes.fi +358 50 357 7435

Suomen Arviointiyhdistyksen vuosikokouksen 2024 kuulumisia

Suomen Arviointiyhdistys piti sääntömääräisen vuosikokouksen 13.3.2024. Vuosikokouksen yhteydessä Mannerheimin Lastensuojeluliiton vaikuttamistyön johtaja Esa Iivonen piti alustuksen “Lapsivaikutusten arvioinnista ja sen erityispiirteistä”.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Mari Räkköläinen Karvista ja varapuheenjohtajaksi valittiin Hannele Seppälä Karvista. Yhdistyksen sihteerinä aloittaa Karin Creutz Helsingin yliopistosa ja rahastonhoitajaksi siirtyy Sari Rannanpää NordEval Oy:stä. Kokonaisuudessaan Suomen Arviointiyhdistyksen hallitus uudistui – runsaasti uusia arvioinnin asiantuntijoita tuli mukaan yhdistyksen hallituksen toimintaan. Hallituksen varsinaiset ja varajäsenet sekä asiantuntijajäsenet löytyvät listattuna kokonaisuudessaan täältä

Hallituksen toimintakertomuksesta 2023 käy ilmi, että viime vuonna edistettiin erityisesti arviointiyhteisön rakentamista ja vaikuttavuusviestintää sekä kehitettiin sisäisiä käytäntöjä.

Vuoden 2024 toimintasuunnitelman mukaan yhdistys jatkaa strategian toteuttamista mm. metodipajojen ja aktiivisen jäsenviestinnän, Arvin päivän palkinnon, gradupalkinnon ja arviointiseminaarin toteuttamista. 2024 on yhdistyksen strategiakauden viimeinen vuosi, joten strategiatyö aloitetaan syksyllä.