puheenjohtaja(at)sayfes.fi +358 50 357 7435

Tunnelmia Suomen Arviointiyhdistyksen seminaarista 13.12.2023

Suomen Arviointiyhdistyksen vuosi 2023 huipentui joulukuun arviointiseminaariin, jonka vihdoin toteutimme muutaman vuoden tauon jälkeen. Seminaari “Ennakointi ja arviointi käsikynkässä tiedolla johtamisen tukena” osoittautui aiheeltaan ajankohtaiseksi ja sai Tieteiden talon salin täyteen osallistujia.

Ennakoinnilla ja arvioinnilla on paljon yhteisiä haasteita ja pyrkimyksiä. Ratkaisuja ja uusia ideoita tiedon hyödyntämiseksi voi löytyä niiden synergiasta ja yhteensovittamisesta – käsikynkästä. Rose Thompson Coon (Sitra) viritti keskustelua alustuspuheenvuorossaan ennakointia hyödyntävästä arvioinnista. Mikael Hildén (Syke) puolestaan johdatti keskustelun tiedon vaikuttavuuteen ja käyttöön. Paneelissa katse käännettiin Kirsi Hyytisen (VTT) fasilitoimana tiedolla johtamiseen organisaatioissa. Panelistit Mari Hjelt (Gaia Consulting), Katju Holkeri (VM), Mika Nieminen (VTT) ja Hannele Seppälä (Karvi) pohtivat, millaiset kyvykkyydet ovat keskeisiä tulevaisuuskestävässä päätöksenteossa.

Seminaarin päätteeksi Harri Peltoniemi (Karvi) ja Pekka Pesonen (Business Finland) jakoivat Arvin päivän palkinnot VNTEAS-toiminnalle ja elämäntyöstään tunnustuksen saaneelle Mikael Hildénille. Palkittuja haastatteli Kaisa Lähteenmäki-Smith (VTT).

Vasemmalta: Mikael Hildén, Sari Löytökorpi, Sanna Malkki ja Risto Alatarvas.

 

Seminaarin tunnelma oli lämmin, mutta samalla innostavan kriittinen ja uusia ajatuksia luova. Kiitos kaikille osallistuneille osaamisen ja ajatusten jakamisesta yhdessä kanssamme – ja vielä lämpimät onnittelut Arvin päivän palkituille!

Lähetämme seminaariin osallistuneille esitykset sähköpostitse.