puheenjohtaja(at)sayfes.fi +358 50 357 7435

Anna ehdokkaasi Arvin päivän palkinnon saajaksi

Kuva: Anne Nygard

Kuka tai mikä on mielestäsi merkittävällä tavalla edistänyt arviointia ja arviointikulttuuria Suomessa vuosina 2019-20?

Suomen arviointiyhdistys SAYFES tuo esiin arviointien ja arviointitutkimuksen merkitystä suomalaisessa yhteiskunnassa julkistamalla vuosittain Arvin päivänä 31.8. tunnustuksen merkittävästä arviointiteosta tai –julkaisusta. Tunnustus jaetaan tänä vuonna neljättä kertaa. Aikaisemmat Arvin päivän palkinnon saajat ovat Kirsi Hyytinen, Jyrki Pulkkinen, Eveliina Saari ja Polku2030-arviointitiimi. Lue lisää. Käy lukaisemassa myös Pekka Pesosen viime vuonna kirjoittama blogi Arvin päivän palkinnosta.

 

Tunnustusta varten pyydämme nimeämään henkilön, teon tai julkaisun, joka on merkittävältä tavalla edistänyt arviointia ja arviointikulttuuria Suomessa kuluneen vuoden aikana. Myös pitempiaikainen ansiokas työ arvioinnin kehittämiseksi erilaisissa rooleissa voidaan ottaa huomioon.

Vapaamuotoiset ehdotukset tunnustuksen saajiksi ja perusteluiksi pyydetään toimittamaan arviointiyhdistykselle perjantaihin 14.8.2020 mennessä osoitteella sihteeri.sayfes@gmail.com.

Valintakriteereinä ovat:

  • vaikutus arviointiosaamisen ja -menetelmien kehittymiseen
  • vaikutus arvioinnin tulosten hyödyntämiseen
  • vaikutus arvioinnin yhteiskunnalliseen asemaan ja näkyvyyteen.

Valintakomiteana toimivat SAYFESin asiantuntijajäsenet. Tunnustus jaetaan sopivassa yhteydessä syksyllä.